HTML

2012.12.13. 20:00 Bőrművesek

Az oldal elköltözött

Átköltöztünk, ame az új oldal!

Szólj hozzá!

Címkék: web oldal Új


2011.02.18. 21:45 Bőrművesek

 

Bemutatkozunk

Nehéz úgy beszélni munkásságunkról, hogy ne vigyünk bele egy kis magánéletet, hiszen életünk szerves részét képezi a bőr szeretete. Sok iskolát jártunk, sok mesterünk volt. Mégis akiknek a munkásságuk a legmeghatározóbb volt számunkra, akiknek példáját követni akarjuk Gyifkó Gyula bácsi és Szakács Aliz. Ők azok, akik emberként és mesterként is megállják a helyüket a nagyvilágban. Köszönjük nekik bátorító szavaikat és pozitív hozzáállásukat irányunkban.

Én 1997-ben találkoztam először a bőrrel, mint bőrdíszműves szakmunkás tanuló, Berényi László bőrdíszműves műhelyében. Sikeres vizsgáim után igényét éreztem az érettséginek majd a magasabb fokú bőr ismeretének. Így kerültem Békéscsabára, a Kézműves Szakiskola padjaiba, ahol akkor már egy éve tanulta férjem a szakma rejtelmeit. Az intézmény szervezésében elsajátítottuk a bőrműves és szíjgyártó szakmákat illetve elvégeztük a Népi játék,- és kismesterség (bőrtárgykészítő) szakoktatója mesterséget is.

Ennyi tapasztalattal a hátunk mögött bátorságot éreztünk, hogy belevágjunk a nagybetűs életbe, mint Bőrművesek. Visszajelzések és eredményeink alapján érdemesnek tűnünk erre a nemes feladatra. Vásárlóinknak és időközben szerzett barátainknak kívánjuk, hogy annyi örömet okozzon tárgyaink használata, mint nekünk az elkészítése.

 

Tisztelettel:

A készítők

 

DSC_0163.jpg

DSC_0405.jpg DSC_0418-2.jpg DSC_0479.jpg

DSC_0361.jpg
 
 
Képeinket és munkáinkat kivétel nélkül szerzői jogok védik!
Bárminemű felhasználásuk a szerző engedélye nélkül törvénybe ütközik!

 

Szólj hozzá!


2011.02.18. 21:38 Bőrművesek

Kapcsolat

Gajdács János és Gajdácsné Gombos Erika

30/349 7635      70/515 7867

bormuvesek.info@gmail.com

                                                                                                             

Szólj hozzá!